af014827: Laat je nakijken! - Lennartz, Marcel; Sensoa; De Block, Daniël (2002)
"Affiche ontworpen door Marcel Lennartz, uitgegeven in 2002 door Sensoa voor soa-preventie. Afbeelding: kleurenfoto van een garagist aan het werk aan het onderstel van een auto; foto van een steeksleutel. Tekst: Laat je nakijken! Heb je seks met wisselende partners, dan loop je meer risico op seksueel overdraagbare aandoeningen. Ga daarom elk half jaar langs bij je huisarts voor een soa-onderzoek. Vraag meer info aan je huisarts of bel de aids en soatelefoon (078-15 15 15). sensoa. v.u. Daniël DeBlock, Kipdorpvest 48a, 2000 Antwerpen / November 2002, grafisch ontwerp: www.lennartz.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"