pr001596: De Gentse dokwerker - Lagrou, Jaques
"Een reproductie in kleur voorstellend centraal staat een man die een globe op zijn schouder draagt. Tekst onderaan rechts: Aan Georges Maes aangeboden De Gentse dokwerkers Jaque Lagrou 1992.Tekst: De Gentse Dokwerker. getekend Jacques Lagrou. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"