te002644: Bedankt voor de hulp... - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van april 1994. Tekening van twee dikke zakenmannen, één van Europa en één van de USA. Ze zijn van de organisatie GATT ( General Agreement on Tariffs and Trade ). Ze schudden de hand met een skelet van de Derde Wereld... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"