fo012088: Marxkring op reis in Amsterdam
"Zwart-witfoto van de twee deelnemers aan de reis van de Marxkring naar Amsterdam, in het kader van een bezoek aan het gemengd koor De stem des volks o.l.v. Richard Vankenhove, 15 tot 18 augustus 1938. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"