De externe deskundige : vriend of vijand in een opbouwproces? : stage-ervaringen vanuit het buurthuis De Kassei - D'Hertefelt, Gerda (Brussel: HIMCW, 1981)
"Eindwerk, Hoger Instituut voor Maatschappelijk en Cultureel Werk"