402.02: Verslagboek van de Nationale Federatie van Socialistische Gepensioneerden (NFSG) - Nationale Federatie van Socialistisch Gepensioneerden
"Collection: Nationale Federatie van Socialistische Gepensioneerden (NFSG); Biografie: De Nationale Federatie van Socialistisch Gepensioneerden werd opgericht in 1947. In het jaar 1976 werd de Nationale Federatie opgesplitst in een Vlaamse en Waalse federatie. Level of description: File; Series: 402: Archief van Nationale Federatie van Socialistisch Gepensioneerden (NFSG)"