Liederenbundel [Bladmuziek] ([S.l.]: SVV)
"Deze brochure bevat volgende liederen :SolidariteitsliedDe jonge gardeKameraadschapsliedStrijdlied der Weense arbeidersDeense socialistenmarschBroeders, verheft u ter vrijheidDe gedachten zijn vrijVaarwel en geode nachtLieve lenteNachtegalencanonGoede morgenHoog op de gele wagenDaar was e wuf die sponDe scheresliep'k Heb mijn wagen volgeladenMuldersliedHet zonlicht tegemoetDe brothersRitmeIwan en PetrousjkaYamasukiDe boom staat op de bergenDe internationaleAl huilen stormen nog zo felEn s' avondsAl die willen te kaperen varenPlantone la vigneLa route de MontpellierMy Bonnie is over the oceanHome on the range"