pr000171: Stem Socialist, 1ste op de lijst, 1958
"Zeefdruk met de afbeelding van een loper die als eerste over de aankomstlijn komt. Tekst: 1e op de lijst, 1e op de pist stem Socialist nr. 1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"