fo006866: Opening Kindervreugde Nieuwpoort - De Meester, Nathalie
"Zwart-witfoto van de opening van Kindervreugde in Nieuwpoort, 16 juni 1991. Zicht op Francy Van der Wildt die het woord voert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"