te004074: Een rechter moet serieus zijn en een gerechtzaal is geen kabaret - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/12/25))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man die aan het zingen is in een gerechtzaal. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 25 december 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"