sch000535: Winterlandschap - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een vermoedelijk winterlandschap. Rechtsonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '68. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"