st001858: Natuurreservaten vzw, Groene Hoofdstruktuur Nu!
"Smal stickervel met kleine stickers met de tekst: 'Ruimte voor Natuur / Groene Hoofdstruktuur Nu! / Natuurreservaten v.z.w.' en het logo en adres van Natuurreservaten. Natuurreservaten en De Wielewaal zijn in 2001 gefuseerd tot Natuurpunt Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"