af016471: Open Compost Tuinen Dag in het kader van de "Week van de Biologische Landbouw" - VELT-Hamme; 't Fortuintje
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2000 door de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Hamme - 't Fortuintje voor een open compost tuinen dag in het kader van de Week van de Biologische Landbouw. Afbeelding: kleine serre. Tekst: 25 jaar VELT Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze vzw. V.z.w. 't Fortuintje Velt Hamme organiseert i.s.m. de compostmeesters van Hamme Open Compost Tuinen Dag in het kader van de Week van de Biologische Landbouw zondag 11 juni van 10 tot 17u. Demonstratie thuiscomposteren, uitleg over groentenpaketten, bio-hapjes. Dit alles vindt plaats in de tuinen van: Etienne Gogaert F. De Pillecynlaan 20, Hamme; Roger de Craecker Meersstraat 105, Hamme. Iedereen welkom. Verantw. uitg.: v.z.w. 't Fortuintje - Damstr. 104 - Hamme. Vrij van zegel art. 198/7. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"