b001255: Theater Taptoe, "Vader Anseele", Edmond Van Beveren - Neirynck, Freek; Van Brussel; Van Brussel (1986)
"Stangpop gebruikt bij theatervoorstelling 'Vader Anseele door theater Taptoe in 1986 voorstellend Edmond Van Beveren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"