fo011882: Havenarbeiders tijdens de middagpauze - Waro
"Zwart-witfoto van havenarbeiders tijdens de middagpauze, Gent, 6 oktober 1938. Zicht op arbeiders die hun krant lezen voor een lading hout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"