fo021763: Vakbondsdelegatie Sidmar protesteert - Rol
"Zwart-witfoto van een protestactie van ABVV-militanten van Sidmar. Spandoek en borden met opschrift: Wordt het weer nietski? - Arbeids vitaminen - Is het dank? of is het stank?. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"