fo006933: Staking van studenten in Gent - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van een staking van studenten in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent. Opschrift achteraan: Stakers voor het rectoraat te Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"