pk000872: Europese verkiezingen 13 juni 1999, Europa heeft vrouwen nodig (1999)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het schilderij van Leonardo Da Vinci 'Maagd en Kind met St Anna en een Lam'. Onderaan : Europa heeft de vrouwen nodig. Tekst op keerzijde : 13 juni 1999 - Europese verkiezingen. Prijs Vrouwen van Europa, Lemonnierlaan 17, 1000 Brussel. De Vrouwen hebben Europa nodig. Richtlijn 92/85/EEG van de Raad van 19 oktober 1992 inzake de tenuitvoerlegging van maatregelen ter bevordering van de verbetering van de veiligheid en de gezondheid op het werk van werkneemsters tijdens de zwangerschap, na de bevalling en tijdens de lactatie (tiende bijzondere richtlijn in de zin van artikel 16, lid 1, van Richtlijn 89/391/EEG). Artikel 1. 1. Deze richtlijn, die de tiende bijzondere richtlijn in de zin van artikel 16, lid 1, van Richtlijn 89/391/EEG is, heeft ten doel de maatregelen ten uitvoer te leggen ter bevordering van de verbetering van de veiligheid en de gezondheid op het werk van werkneemsters tijdens de zwangerschap, na de bevalling en tijdens de lactatie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"