txt000532: Holebi, Gay Games Amsterdam 1998
"Donkergrijze pet met gele klep, ventilatiegaatjes en verstelbare sluiting achteraan ter promotie van de Gay Games van 1998. Dit was de vijfde editie en vonden plaats in Amsterdam van 1 tot 8 augustus 1998 onder het motto Friendship through Culture and Sports. Het was de eerste keer dat de Gay Games in Europa en buiten Amerika werden gehouden. Het logo bestond uit een rode tulp en een roze driehoek op een gele achtergrond. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"