af008983: Strawberry fields - Carpentier, Emile; Goff; Multatuliteater (1981)
"Affiche met foto van E. Carpentier uitgegeven in (1981) door Multatulitheater met als trefwoord toneel.Een oude groepsfoto van de acteurs.Tekst: multatuli-teater. STRAWBERRY FIELDS. Stephen POLIAKOFF. Regie: Wim Lanckrock. Vertaling: Martine De Gos. VRIJDAG 23 okt. ZATERDAG 24, 31 okt. MAANDAG 26 okt., 2 nov. DONDERDAG 29 okt. telkens om 20 u. Zaal JAMKLUB Meulestedesteenweg, 25, 9000 Gent. Lokatie: DAGBLAD DE MORGEN Tel. 25.57.95 (BINNENPOST 191) of één uur voor de voorstelling JAMKLUB: 51.22.03. vrij van taks. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"