BSP-arrondissementsfederatie Aalst. Administratief Congres te Ninove op zondag 12 november 1961 te 9u 30 (Aalst: BSP, 1961)
"BSParrondissementsfederatie Aalst Bevat het Zedelijk Verslag der BSP-federatie Aalst (periode 1/1/1959 tot 30/6/1961)Bevat het Financieel Verslag 1 maart 1959-30 juni 1961"