fo025158: Faillisement Boomse Metaalwerken - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van de werknemers van Boomse Metaalwerken die gelaten de mededeling van de curatoren afwachten, juni 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"