pk001061: Henri Fayat
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het portret van Henri Fayat. Tekst op de keerzijde : Volksvertegenwoordiger, oud-minister, vraagt uw vertrouwen voor de lijst nr 11 van de Vlaamse Socialisten, de lijst Gelders-Fayat-Vermeylen. Wees uzelf, stem op elf. Vlaamse BSP, Brussel. tekst vooraan : Brussel, ook onze hoofdstad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"