fo017378: Socialistische meeting in de handelsbeurs in Gent
"Zwart-witfoto's van een socialistische meeting voor Het Plan van de Arbeid in de handelsbeurs in Gent. Links een zicht op de toehoorders, rechts een zicht op het bureau met v.l.n.r. : Camille Huysmans, Edward Anseele sr., Gust Balthazar. Op de achtergrond een bord met opschrift: ... Strijdt met ons voor Het Plan van den Arbeid!, Vrijheid, eenheid, solidariteit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"