fo005869: Eugène Soudan met de socialistische harmonie "De Verbroedering" - Van de Vijvere, Rom.
"Zwart-witfoto van Eugène Soudan met leden van de socialistische harmonie De Verbroedering in Ronse, 15 augustus 1949. Opschrift: Ronse. De jubilarissen der socialistische Harmonie De Verbroedering gekiekt na hun plechtige ontvangst ten stadhuize door het stadsbestuur. De Jubilarissen met de gemeenteraad. In het midden burgemeester Soudan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"