mb000057: Interview met Roland Vergeylen over vakantiekolonies - Deruytter, Barbara; Vergeylen, Roland (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Roland Vergeylen over functie als monitor in home 'Morgenrood' in Wenduine van 1960 tot 1963. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"