fo008525: 70 jaar CMB
"Zwart-witfoto van het 46ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in het teken van 70 jaar CMB in Brussel, 25 tot 27 april 1957. Zicht op v.l.n.r. Victor Thijs, Arthur Gailly en André Renard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"