dip000225: Koninklijke Toneelmaatschappij de Verbroedering, Brussel - Tytgat, Medard
"Diploma afgeleverd aan zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht, Mechelen als bewijs van prijs van zuiverheid en eenheid van uitspraak, prijs van den Koning, door Koninklijke Toneelmaatschappij De Verbroedering Brussel op 9 november 1926. Onderaan links signatuur van Medard Tytgat. Afbeelding van de muzen Melpomèna en Thalia, Schrikbeeld en een Sater. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"