Bruinboek van de Hitler-terreur en den Rijksdagbrand : voorbereid door het wereld-comité voor de slachtoffers van het Hitler-Fascisme - Lord Marley; Kernkamp, G. W. (Amsterdam: Scheltens & Giltay, 1933)
"S/97/014"