fo024217: Nationaal Hulp- en Voedingscomité Eerste Wereldoorlog - Devaivre, Lucien
"Zwart-witfoto van een geïmproviseerde kruidenierswinkel in opdracht van het Voedings- en Hulpcomité tijdens de Eerste Wereldoorlog, Brussel, 1914-1918. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"