te001557: De rechten van de vrouw, De vrouw in de politiek - Van Geert, Gilbert
"Tekening van een vrouw op een podium die voor een massa mensen spreekt. Onderaan rechts gesigneerd: Gill. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"