med001900: Svenska textilarbetareforbundet
"Een ovale koperkleurige reversspeld met daarop het logo van de Svenska textilarbetareforbundet, rondom de tekst; Svenska textilarbetareforbundet. De Zweedse vakbond voor textielarbeiders was een vakbond binnen de nationale organisatie (LO) die in 1898 werd opgericht. In 1941 fuseerde de vakbond met twee andere vakbonden voor de Confederatie van vakbonden . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"