fo012131: Coöperatie - Hennebert, Victor
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van vermoedelijk de deelnemers aan een bijeenkomst van de coöperatie, Brussel (vermoedelijk). Groepsfoto met o.a. Edward Anseele sr., Louis Bertrand en Victor Serwy. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"