fo005077: Léon-Eli Troclet
"Zwart-witfoto van Léon-Eli Troclet op opening tentoonstelling. Ter gelenheid van de Week der Werkkleedij werd in de lokalen van het commissariaat voor Arbeidsbemiddeling te Brussel een tentoonstelling geopend door minister Troclet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"