fo023816: Albert De Coninck - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Albert De Coninck, Belgisch communist, vrijwilliger tijdens de Spaanse Burgeroorlog en leider van de Partizanen in Vlaanderen tijdens WOII. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"