Uit de Vlaamsche universiteitsdagen te Gent in de oorlogsjaren 1916-18 - Naeved, Pol (Amsterdam, 1922)
"Pol Naeved Overdruk uit het Annuarium der Roomsch-katholieke studenten vereenigingen in Nederland, 1922"