543.155: Dossier betreffende publiciteitspanelen bij de wetgevende verkiezingen van 13 december 1987 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"