fo025080: Staking openbaar vervoer Antwerpen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een actie van MIVA (Maatschappij voor Intercommunaal vervoer te Antwerpen), 1987. Zicht op borden met tekst: Blauw, rood, geel samen aan 1 zeel - Stop uitpersing MIVA reizigers + personeel - 500.000 aan den dop... en bij MIVA zoveel job!!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"