af015144: Dim. 13 mai 01 Ducasse aux Gosses - Centre Culturel; Halberthal, Isi (2001)
"Affiche uitgegeven in 2001 door het Centre Culturel d’Etterbeek voor een multicultureel wijkfeest in Etterbeek. Afbeelding: kleurentekening van feestvierende mensen en feestartikelen. Tekst: DIM./ZON. 13 MA/EI 01 De/van 13h/u30 à/tot 18h/u Rue/“Place” de Theux “Plein”/straat – Etterbeek. Couleurs… mouvements… sortons du cadre! Kleuren… Beweging… spring uit de band ! DUCASSE AUX GOSSES Fête de quartier/Wijkfeest Gratuit/Gratis Organisation/organisatie Centre Culturel d’Etterbeek asbl 18, Av. du Maelbeek/Maalbeeklaan Tél.: 02/230 31 40 Fax.: 02 230 32 45. Spectacles – Performances/Optredens: 13h/u30: Ouverture musicale/Muziekale (sic) opening: “Baby Washboard Show – Jazz de poche trio”. De/van 14h/u à/tot 17h/u30: spectacles de rue/straatsoptredens (sic): • Minus, bouffon: amuseur/nar • “PomPom théâtre” par la/door de Cie des 4 saisons: fanfare sur échasses/op stelten! – délirant/te gek ! • Carmen Sanchez : Chants & percussions-traditions de Castille/traditionele zang en percusie (sic) uit Castillië (sic) • Saut à la corde/Koorddansen par/door « Skippies Bierbeek » • Divers spectacles des associations/Optredens door de verenigingen … De/van 17h/u30 à/tot 19h/u30 « Passetouttoutes fanfare » • « Oulad Cheik Mohand » musique aissaoua/aissaoua muziek (Maroc/Marokko). Animations pour enfants et jeunes de 13h30 à 17h30 : Activités de mouvement, créatives, ludiques, de découverte/Animaties voor kinderen en jongeren van 13u30 tot 17u30 : Sport en beweging, creatif (sic) zijn, zich amuseren, op ontdekking gaan. Fête de /Feest van asbl Bruxelles en couleurs/Brussels gekleurd vzw. Avec la participation de nombreuses associations et personnes d’Etterbeek et d’ailleurs/met de medewerking van talrijke verenigingen uit Etterbeek en omgeving. Avec l’aide de/met de steun van : La Commune d’Etterbeek/Gemeente Etterbeek, la Région Bruxelles-Capitale Programme cohabitation et CoCo.F., de la Communauté Française de Belgique Tournée Art & Vie, asbl Bruxelles en Couleurs/vzw Brussels gekleurd. E.R./V/U/ Isi Halberthal, 18 av. du Maelbeek – 1040 Bruxelles – Affichage culturel – exempt de timbres/culturele aanplakking – vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"