pk000152: 1° Maggio 1901 - Biblioteca Rossa (1901)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een arbeider die met een hamer op een ketting slaat, de ketting ligt op een aambeeld. Op de achtergrond : rokende fabriekschouwen voor een rijzende zon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"