af005397: Debat Sindikale strijd vandaag - IMAVO; De Clerck, G.
"Affiche uitgegeven in 1986 door het Instituut voor Marxistische Vorming (IMAVO) voor het debat ‘Sindikale strijd vandaag’. Tekst: Vrijdag 19 december 1986 – om 19u30 in het Achturenhuis, Spoorweglaan 7 te Kortrijk debat ‘Sindikale strijd vandaag’ met: R. Stroobant, sekretaris ABVV-Metaal Waasland; U. Camerlynck, hoofdafgev. ABVV Siemens – Oostkamp. Inkom: 40 fr. Organisatie: IMAVO (KP-vormingsdienst). Ver. uitg.: G. De Clerck, Zwevegemstraat 103, 8500 Kortrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"