Rendez-vous met Magere Hein : doods- en rouwgebruiken in de 19de eeuw (Gent: Stad Gent, 1986)
"Museum voor Volkskunde met de medewerking van de Koninklijke Bond der Oostvlaamse Volkskundigen ; Stad Gent-Dienst voor Culturele Zaken"