af010155: 't Es veur d'Agenten uuk Gentse Fieste - Hussein; Minardschouwburg
"Affiche uitgegeven in 1965 door de Minardschouwburg voor de toneelvoorstelling 't Is veur d'Agenten uuk Gentse Fieste. Tekst: Minardschouwburg - Gent Tel. 25.18.73. Romain Deconinck stelt voor: een komische thriller met de nodige suspens in 3 bedrijven en 4 taferelen vanaf zaterdag 17 juli. 't Es veur d'Agenten uuk Gentse Fieste. Prachtige finale: Gentse Fieste in 1900. Speelrooster: Première Zaterdag 17 juli te 19.30 h. De Gentse Feestweek van Zondag 18 tot Zondag 25 juli iedere dag 2 vertoningen te 17 en 19.45 h. De 2de Feestweek: iedere avond te 19.30 h en verder de zaterdagen te 19.30 h en de zondagen te 17 en te 19.45 h. Affichekaart « 't Es voor d'agenten uuk Gentse Fieste » geldig voor 2 personen op 17 - 23 - 27 - 28 - 29 - 30 juli en verder iedere zondagavond. Drukk. Hussein. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"