fo021819: Actie fietsers in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een actie, optocht van fietsers in de Veldstraat in Gent. Borden met opschrift: Fiets je dood - 't is toch logisch met de fiets in de stad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"