fo006366: Samenkomst Spaanse Kinderen (1990)
"Zwart-witfoto genomen tijdens de reünie van Spaanse Kinderen, in Brussel, 1990. Tijdens de Spaanse burgeroorlog werden ze in België opgevangen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"