De grote roze trek naar het zuiden : scherpe visie moet internationale samenwerking onderbouwen - Bouwen, Denis (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Denis Bouwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"