Liefde maakt leesblind : de mens achter de contactadvertentie - Soesbeek, Klaas; van der Kaaij, Michiel; Ledeboer, Françoise (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Klaas Soesbeek ; Michiel van der Kaaij ; Françoise Ledeboer Fonds Suzan Daniel (FSD)"