af003091: Solidariteitsavond met het Palestijnse volk - Parlementaire Vereniging voor Euro-Arabische samenwerking; Belgisch-Palestijnse Vereniging; Delfosse, Jean (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Parlementaire Vereniging voor de Euro-Arabische samenwerking en de Belgisch-Palestijnse Vereniging voor de Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse volk. Afbeelding: tekening van een Arabische vrouw voor talrijke Arabische gebouwen. Tekst: 29 november solidariteitsavond met het Palestijnse volk ter gelegenheid van de 'Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse volk', uitgeroepen door de Verenigde Naties. woensdag 29 november om 20 h kultureel centrum van Oudergem 173, Vorstlaan 1160 Brussel (bus 42). georganiseerd door de Parlementaire Vereniging voor de Euro-Arabische samenwerking en de Belgisch-Palestijnse Vereniging. ver. uitg.: J. Delfosse, 1, H. Simonsstraat, 1160 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"