114.00037: Dossier betreffende de wetgevende verkiezingen van 11 april 1954 - BSP-afdeling Ronse
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"