Sociale aspekten : verslag voorgelegd aan het Vakcongres van de Papiertransformatie en -productie van 26 en 27 maart 1983 te Blankenberge - De Nooze, J.; Lorent, Henri (Brussel: Algemene Centrale, 1983)
"inleiding J. De Nooze ; verslaggever Henri Lorent"